Loading...
Algemene voorwaarden 2020-12-11T09:56:43+00:00

Algemene voorwaarden

Deelname aan de yogalessen van Yoga-4U betekent dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Inschrijfvoorwaarden
Alle aanmeldingen vinden plaats door het invullen van het inschrijfformulier. De 1e les is altijd een gratis proefles. Daarna geef je pas door of je wilt doorgaan en is inschrijving een feit. En ook pas dan verplicht je je tot betaling van het volledige lesgeld, ook als je de lessen niet of slechts gedeeltelijk bijwoont. Opzegtermijn is 4 weken vanaf het moment van opzeggen.

Lesdata
Yoga-4U houdt rekening de met basisschoolvakanties (regio Noord). Er wordt geen les gegeven op nationale feestdagen. In overleg met de cursisten en docent worden er in de schoolvakanties wel lessen gegeven. De lestijden zijn op maandagavond en woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur en van 20.00 tot 21.00 uur en woensdagochtend van 09:30-10:30 uur. Zwangerschapsyoga is op dinsdagavond van 19:30 – 20:45 uur.

Inschrijvingen
Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier volledig in te vullen.

Kosten en betaling
De kosten per maand zijn vanaf 1 januari 2021 voor hatha yoga € 40,=.  Je kunt het verschuldigde bedrag uiterlijk 2 weken na ontvangst van de maandfactuur overmaken op rekeningnummer NL16 ABNA 0420 8914 20 t.n.v. R.L.Siegmann o.v.v. “yogalessen + je voornaam”. Hiervoor ontvang je rond de 23e van de maand een factuur per e-mail. Indien gewenst kan ik je ook een “Tikkie” sturen via WhatsApp. Een losse les kost € 12,50 en betaal je contant of per ” Tikkie” in de les. Yoga-4U is (gespreid over het jaar) ongeveer 7 weken gesloten. Hier is de maandprijs reeds op aangepast.

Abonnees hebben altijd een plek in de les. Betaal je per keer en de groep is al te vol, dan zou je je les kunnen mislopen, maar we proberen altijd of je er nog bij kan. Te vol is echter niet prettig.  Indien alle groepen vol zijn, kun je je naam op de wachtlijst laten zetten. Zodra er plek is krijg je bericht. Plaats en lestijden kun je terugvinden bij Praktische informatie en in de Agenda.

Alle bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Het lesgeld kan 1 x per jaar worden aangepast. Hiervan word je tijdig op de hoogte gesteld.

Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga wordt gegeven in blokken van 8 lessen, per les € 15 euro. Ook hier is de eerste les gratis. Omdat je niet per maand instroomt krijg je elke maand aan het eind een factuur in de mail met het aantal gevolgde lessen. Door inschrijving verplicht je je tot betaling van het volledige lesgeld, ook als je de lessen niet of slechts gedeeltelijk bijwoont.  Ook in de laatste maand van je zwangerschap betaal je natuurlijk alleen het aantal lessen dat je daadwerkelijk hebt gevolgd. Het verschuldigde bedrag maak je binnen twee weken na factuurdatum over op rekeningnummer NL16 ABNA 0420 8914 20 t.n.v. R.L.Siegmann o.v.v. cursus ZW-Yoga-4U, contant of per bank. Na de bevalling is er mogelijkheid tot een terugkom-moment met je andere cursisten, waarin je een workshop babymassage krijgt en deze is (eenmalig) gratis! Wil je meerdere keren babymassage doen, kan dat in overleg, ook op afspraak bij jou thuis. Prijs is dan ook in overleg.

Opzeggen kan altijd
Alleen schriftelijke opzeggingen worden in behandeling genomen. Als je om wat voor reden dan ook wilt stoppen, heb je nog een betaalverplichting van 4 weken/lessen. Er kan schriftelijk worden opgezegd bij de yogadocent.  In overleg kan je abonnement maximaal 8 weken gepauzeerd worden (bijv. bij een ernstige blessure, operatie, of bijv. overwinteren in Spanje). Daarna gaat de abonnementsprijs gewoon weer in.

De les
Het is belangrijk om op tijd te komen. De ruimte is vanaf 15 minuten voor de les geopend. Probeer uiterlijk 10 minuten voor aanvang van een les aanwezig te zijn. Wanneer de les begint, gaat de buitendeur dicht vanwege onze veiligheid. Mobiele telefoons moeten worden uitgezet tijdens de les. Jassen, tassen, telefoons, schoenen en andere bezittingen kunnen in de hal worden gelaten.

In verband met de hygiëne is het fijn wanneer je je eigen mat gebruikt en je schoenen in de hal in de kast of op de grond te plaatsen. Yogamatten zijn verkrijgbaar bij de betere sportzaak maar ook op internet, bijv. yogamat-online.nl. Er zijn natuurlijk wel matten aanwezig. Zorg voor schone handen en voeten. Zo blijft de ruimte schoon en fris voor iedereen. Wanneer je last hebt van een voetaandoening die besmettelijk kan zijn, draag dan sokken tijdens de les.

Parkeren gratis
Parkeren kan voor het pand, links van de paaltjes. Op het gras voor het pand en aan de overkant lang het gras mag het ook.
Tevens is het toegestaan te parkeren op het parkeerterrein links van de studio, omdat dat gebouw momenteel leeg staat.

Verhinderd
Bij verhindering wordt het op prijs gesteld dit zo spoedig mogelijk door te geven via een WhatsApp of sms naar het telefoonnummer 06 1715 6896 of mail naar info@yoga-4u.nl. Bij afmelding korter dan 24 uur voor aanvang van de les betaal je gewoon de les (let op per 1/1/20 vervalt deze regel omdat het een vast maandbedrag wordt).  Bij een langdurige aantoonbare blessure of ziekte is het mogelijk na twee weken je abonnement te bevriezen, zodat de kosten niet oplopen, tot een maximum van 8 weken. Ben je een keer verhinderd om wat voor reden dan ook, dan is er geen restitutie van lesgeld. Wel is er de mogelijkheid om op een ander uur die maand de les in te halen. Mocht een les onverhoopt niet door kunnen gaan op initiatief van de docent, dan hoor je dit zo snel mogelijk via mail en/of WhatsApp. Bij twijfel of er les is: er staat altijd op de site onder het tabje “Praktische Informatie” en “AGENDA” of de les die avond doorgaat.

Gezondheid /medische informatie
Indien je een blessure hebt of een ander lichamelijk ongemak, laat dit dan altijd aan de yogadocent weten voordat je aan de yogales begint. Dan kunnen de oefeningen worden aangepast aan je mogelijkheden. Ben je in verwachting, dan kun je vanaf 14 weken meedoen met de zwangerschapsyoga. Ook al heb je nog nooit yoga gedaan ☺. Bij fysieke klachten adviseert Yoga-4U eerst een arts te raadplegen. Yoga-4U is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade of opgelopen letsel van de deelnemer, in en om (buiten) de yogaruimte.

Aansprakelijkheid
Yoga-4U is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen in en om (buiten) de yogaruimte. Evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal,  verlies en/of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde lessen in en om (buiten) de yogaruimte.