Loading...
Over Renate 2018-10-30T12:35:57+00:00

Mijn naam is Renate Leonie de Vries en ik heb een erkende yoga opleiding gedaan. Ik vind het belangrijk dat ik yoga op de juiste manier doorgeef, zodat yoga echt voor jou doet wat goed is.

Voor volwassenen en kinderen
Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben in het basisonderwijs, werk ik sinds 2014 als yogadocent. Daarnaast ben ik Rots & Watertrainer en sinds kort getraind begeleider van Het Deugdenproject. Ik vind het heerlijk om met mensen van alle leeftijden te werken om ze te helpen zich waardevol en competent te laten voelen. Dit vind ik zo leuk, dat ik gestopt ben als leerkracht om me volledig aan yoga en het Deugdenproject te wijden.

Hatha-yoga en zwangerschapsyoga
Yoga-4U verzorgt hatha-yoga, kinderyoga en zwangerschapsyoga (zie tabblad) lessen. Ik doe regelmatig een opleiding op het gebied van yoga of mindfulness om mijn kennis te verbreden en in de lessen variatie en verdieping te bieden. Voor informatie over kinderyoga kunt u een mail sturen door op het envelopje rechtsboven aan de pagina te klikken.
Voor meer info over het Deugdenproject kunt u me mailen via info@yoga-4u.nl. Voor meer info over de Rots & Watertrainingen gaat u naar de website van Riverstone Dronten.

Renate de Vries, yogalerares te Dronten

Yoga is een heerlijke vorm van rustig bewegen in mooie houdingen die je spieren soepel en sterk maken.