Loading...
Over Renate 2024-04-14T11:36:42+00:00

Mijn naam is Renate de Vries en ik heb een erkende yoga opleiding gedaan. Ik vind het belangrijk dat ik yoga op de juiste manier doorgeef, zodat yoga echt voor jou doet wat goed is. Yoga brengt je weer in verbinding met jezelf, zodat je vanuit innerlijke rust doet wat voor jou goed is. En nee….. het is niet zweverig en ik draag geen geitenwollen sokken 😉

Voor volwassenen en kinderen
Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben in het basisonderwijs, wilde ik wat anders en werk ik sinds 2014 als yogadocent. Toch heb ik onderwijs niet los kunnen laten en werk ik sinds 2021 weer op een basisschool in Zwolle. Daarnaast ben ik gecertificeerd weerbaarheidstrainer (Rots & Water en de “Reis van de Held”). Ook ben ik gecertificeerd om een Lefdag (“over de streep”) voor je groep te geven en ben ik getraind begeleider van Het Deugdenproject. Ik vind het heerlijk om met mensen van alle leeftijden te werken om ze te helpen zich waardevol en competent te laten voelen. In de klas probeer ik die waarden ook door te geven aan mijn leerlingen.

Hatha-yoga en zwangerschapsyoga
Yoga-4U verzorgt hatha-yoga, en tot voor kort ook kinderyoga en zwangerschapsyoga (zie tabblad) lessen. Ik doe regelmatig een opleiding op het gebied van yoga of mindfulness om mijn kennis te verbreden en in de lessen variatie en verdieping te bieden. Vanwege mijn terugkeer in het onderwijs verzorg ik op dit moment alleen nog hatha-yoga lessen.

Voor meer info over het Deugdenproject kunt u me mailen via info@yoga-4u.nl. Voor meer info over de weerbaarheidstrainingen en de Lefdag gaat u naar de website van Sterk Trainingen Dronten.

Renate de Vries, yogalerares te Dronten

Yoga is een heerlijke vorm van rustig bewegen in mooie houdingen die je spieren soepel en sterk maken.